Trainee-stilling hos Bestseller og videreuddannelse


Efter Handelsgymnasiet var jeg ikke helt klar på hvilken type karriere, jeg drømte om. Jeg havde brug for mere viden og erfaring om forskellige funktioner i en virksomhed, før jeg kunne finde min retning. Derfor undersøgte jeg mulighederne for at få en trainee-stilling. Jeg søgte ind til nogle af de større danske virksomheder, og i dag sidder jeg som trainee hos Bestseller, hvilket jeg er super glad for.
 
Stillingen giver mig en stor indsigt i de mange funktioner i en organisation, fordi jeg kommer rundt i de forskellige afdelinger – og at virksomheden samtidig har gode internationale muligheder, er jo kun et ekstra plus. 

Min plan i forhold til min fremtid er at bruge min mange erfaringer fra trainee-stillingen i forbindelse med et videre studie. Om det bliver i min tid hos Bestseller med en HD eller cand.merc. ved jeg endnu ikke. Lige nu suger jeg en masse spændende viden og erfaring til mig. Og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at trainee-stillingen nok skal spore mig ind på den videre uddannelse og karriere, der er den rette for mig.
 

Cecilie Andersen
Trainee hos Bestseller
HHX-student