Iværksætter

Går du med en lille iværksætter i maven? Som elev på Handelsgymnasiet kommer du til at opleve et stort fokus på innovation og iværksætteri. Her lærer du at arbejde på en anderledes, selvstændig og ikke mindst praktisk måde med fagene. Du får samtidig mulighed for at prøve kræfter med livet som iværksætter. Her lærer du at etablere egen virksomhed, og du kommer til at deltage i konkurrencer og messer med din virksomhed – både på såvel regionalt som nationalt og internationalt niveau. Med Handelsgymnasiet bliver du med andre ord klædt godt på til at opstarte egen virksomhed.

Nogle elever får ligefrem etableret deres helt egen virksomhed i løbet af gymnasietiden og vælger så at forfølge deres iværksætterdrøm efter at de har afsluttet Handelsgymnasiet.

Har du også en iværksætteridé, der skal afprøves?