HHX – det perfekte springbræt for mig

Jeg gik på HHX fra 2003 til 2006, og derefter tog jeg en bacheloruddannelse i Politik & Administration på Aalborg Universitet. Da studiejobs ikke hænger på træerne, valgte jeg sammen med min kæreste at opstarte en café, som vi drev sideløbende med universitetsstudierne. Efter to succesfulde år lukkede vi cafeen ned for at udleve vores drøm om, at rejse jorden rundt.

Efter at have set det meste af verden, fik jeg en trainee-stilling hos Deloitte. Jeg måtte dog hurtigt sande, at jeg savnede iværksætteriet – det med at der er kort afstand fra tanke til handling, og at man hurtigt kan måle effekten af de handlinger, man foretager sig. Jeg opstartede derfor Misirope.dk, der er dels en webshop, dels en fysisk butik. Her sælger jeg lækkerier til dig og din bolig.

HHX-uddannelsen har på mange måder været et springbræt for mig. Den har givet mig et godt fundament og en god basisviden om alt fra virksomhedsdrift til konceptudvikling og markedsføring. Det har gavnet mig under opstarten og driften af de to virksomheder, jeg indtil nu har etableret.

På HHX var jeg også formand for elevrådet i alle tre år. Her lærte jeg at varetage andres interesser og solidarisk kæmpe for en større sag. Dette har været stærkt medvirkende til, at jeg er blevet formand for handelstandsforeningen i Øster Hurup, hvor jeg driver min virksomhed.

Stine Bager Christensen
Indehaver af Misirope.dk