Grundskole

Er du elev i en grundskole i folkeskolens 9./10. klasse eller på en efterskole, skal du snart til at træffe dit første store uddannelsesvalg – nemlig valg af ungdomsuddannelse. Måske ved du allerede, hvad dit drømmejob er, og du ved måske derfor også, hvilken ungdomsuddannelse du vil vælge.

Har du endnu ikke valgt, så fortvivl ikke! På Handelsgymnasiet får du en 3-årig gymnasial uddannelse, der åbner masser af døre. Vi sætter en ære i at klæde dig på til fremtidens jobmarked. Med en uddannelse fra Handelsgymnasiet kan du fx blive journalist, advokat, lærer, politibetjent, arkitekt, økonom, revisor, fysioterapeut, pædagog og meget, meget mere. Valget er dit!

Kontakt dit lokale Handelsgymnasium og hør mere om de muligheder, som Handelsgymnasiet giver.

Find dit Handelsgymnasium her >>

Få yderligere vejledning hos din UU-vejleder

Hos ungdommens uddannelsesvejledning (UU) kan du også få råd og vejledning i forhold til at vælge den ungdomsuddannelse, der er den rette for dig. Det er også UU, der formidler og koordinerer udsendelsen af elever i introduktions- og brobygningsforløb for 8.-10. klasse i forhold til de forskellige ungdomsuddannelser.

Find dit lokale UU-center >>