Et stort internationalt fokus

Allerede før jeg startede på HHX, havde jeg et ønske om at komme til at arbejde i London. Jeg er forholdsvis afklaret omkring min fremtidige karriere, og det var derfor også et helt bevidst, at jeg valgte en af de internationale linjer på Handelsgymnasiet.

Efter at have gennemført min HHX i sommeren 2014 begyndte jeg som junior analytiker hos en britisk virksomhed gennem PIU (Praktik i udlandet). Det er en god måde at få en pause fra studierne, og samtidig høster jeg en masse god erfaring fra en international virksomhed. Alt sammen noget som jeg med sikkerhed kan bruge i mine videre studier.

Jobbet som junior analytiker er som udgangspunkt af et års varighed inklusiv få ugers obligatorisk skoleophold i Danmark. Jeg har dog mulighed for at blive i virksomheden i to år og derved opnå en uddannelse inden for handel og kontor – men jeg vil mere end det! Min næse er rettet mod CBS, hvor jeg vil læse International Business. Her har jeg mulighed for at tage en del af studiet i både Hong Kong og USA, og det tiltaler mig meget.

Andreas Foldager
PIU-elev i London